Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Bepaalde WhatsApp Business functionaliteiten niet gratis

| Dennis Dallau |

Facebook is bezig om de mogelijkheden van WhatsApp Business accounts uit te breiden. Dit moet klantenservice en betalen via WhatsApp makkelijker maken. Wel is het de bedoeling dat bepaalde functionaliteiten binnen WhatsApp Business betaalde opties worden.

Verkopen in de WhatsApp Business app

Facebook heeft aangekondigd dat er nu geïnvesteerd wordt in de winkelopties van gebruikers, hosting services en zakelijke verkoop. Dat betekent dat er meer mogelijkheden komen om beschikbare producten en diensten te tonen en deze ook direct te kunnen verkopen in de WhatsApp Business app.

Bedrijven kunnen hun WhatsApp Business chats straks beheren via hosting services die Facebook gaat aanbieden. Dat zou het mkb ook moeten helpen om makkelijker op te starten, producten te verkopen, voorraden bij te houden en snel op berichten te reageren. En WhatsAppen… kan overal.

Betalen voor sommige WhatsApp Business functionaliteiten

Door zakelijke gebruikers te laten betalen blijft het voor Facebook mogelijk om WhatsApp Business en de standaard WhatsApp blijvend uit te breiden. Facebook wil de diensten de komende maanden gaan uitrollen. Het is nog niet duidelijk voor welke diensten zakelijke gebruikers zullen moeten betalen.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Comments (2)

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.