Skip to main content

Bepaalde WhatsApp Business functionaliteiten niet gratis

Facebook is bezig om de mogelijkheden van [cs_wb] accounts uit te breiden. Dit moet klantenservice en betalen via [cs_w] makkelijker maken. Wel is het de bedoeling dat bepaalde functionaliteiten binnen [cs_wb] betaalde opties worden.

Verkopen in de [cs_wb] app

Facebook heeft aangekondigd dat er nu geïnvesteerd wordt in de winkelopties van gebruikers, hosting services en zakelijke verkoop. Dat betekent dat er meer mogelijkheden komen om beschikbare producten en diensten te tonen en deze ook direct te kunnen verkopen in de [cs_wb] app.

Bedrijven kunnen hun [cs_wb] chats straks beheren via hosting services die Facebook gaat aanbieden. Dat zou het mkb ook moeten helpen om makkelijker op te starten, producten te verkopen, voorraden bij te houden en snel op berichten te reageren. En [cs_w]en… kan overal.

Betalen voor sommige [cs_wb] functionaliteiten

Door zakelijke gebruikers te laten betalen blijft het voor Facebook mogelijk om [cs_wb] en de standaard [cs_w] blijvend uit te breiden. Facebook wil de diensten de komende maanden gaan uitrollen. Het is nog niet duidelijk voor welke diensten zakelijke gebruikers zullen moeten betalen.

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *