Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Later deelnemen aan een WhatsApp telefoon- of videogesprek

| Dennis Dallau |

WhatsApp heeft een functie aangekondigd waardoor je ook op een later tijdstip nog kan deelnemen aan een WhatsApp chat- of videogesprek welke al eerder gestart is.

Bepaal zelf wanneer je aan een WhatsApp chat- of videogesprek deelneemt

Binnenkort hoef je dus niet meer direct gehoor te geven aan een uitnodiging voor een WhatsApp telefoon- of videogesprek. Handig als het even niet uitkomt, of als je er gewoonweg geen zin in hebt. Volgens WhatsApp komt dit de spontaniteit van deelname ten goede.

In je WhatsApp chats zie je voortaan als er groepsgesprekken bezig zijn. Met verschillende icoontjes wordt aangegeven of het om een WhatsApp telefoon- of videogesprek gaat. En voordat je deelneemt kun je ook nog zien wie er aan het WhatsApp telefoon- of videogesprek deelneemt.

De nieuwe functie wordt de komende tijd beschikbaar gemaakt. WhatsApp schrijft in het bijhorende bericht op haar website dat ook deze gesprekken privé en versleuteld zijn en dat niemand, dus ook moederbedrijf Facebook niet, meekijkt of meeluistert.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.