Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(582) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(582) : eval()'d code on line 292

Wat is WhatsApp Business

| Dennis Dallau |

WhatsApp Business is een chatapp voor bedrijven en maakt communicatie met klanten eenvoudig met behulp van tools waarmee je automatische berichten kunt versturen, berichten kunt sorteren en snel kunt antwoorden. De app is bedoeld om hetzelfde aan te voelen en te werken als de standaard WhatsApp app alleen met meer functionaliteiten, speciaal voor bedrijven.

Wat kun je met WhatsApp Business?

De volgende functionaliteiten zijn alleen voor WhatsApp Business beschikbaar. In de komende tijd worden deze functionaliteiten uitgebreid. Facebook heeft namelijk grootse plannen met WhatsApp Business.

Bedrijfsprofiel
Je kunt in WhatsApp Business een bedrijfsprofiel aanmaken met informatie zoals: Adres, telefoon, e-mail, website en openingstijden.
Berichteninstellingen
Je kunt in WhatsApp Business diverse automatische berichten aanmaken en condities opgeven wanneer zo’n bericht verzonden moet worden.
Catalogus
Je kunt in WhatsApp Business een catalogus aanmaken met producten of diensten welke je vervolgens eenvoudig (net zoals foto’ en video’s) eenvoudig kunt invoegen in berichten.
Statistieken
Je kunt in WhatsApp Business diverse handige statistieken raadplegen.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

Onze gegevens

  • Charactostraat 61
    2909 PM Capelle a/d IJssel
  • KvK: 53689879
  • Btw: NL850977289B01

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom WhatsApp Business en WhatsApp Pay.
© 2023 ChatSales.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.