Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Verkopen en klantenservice via WhatsApp Business

| Dennis Dallau |

In de afgelopen jaren hebben we een echte verschuiving gezien waarbij WhatsApp niet alleen voor persoonlijke communicatie wordt gebruikt, maar dat steeds meer bedrijven op WhatsApp vertrouwen om zaken te doen.

Veel van de oude manieren waarop mensen en bedrijven met elkaar communiceren zijn niet meer van deze tijd. Klanten willen niet meer wachten op een vertraagde reactie, maar willen direct antwoord. WhatsApp Business biedt uitkomst. Dagelijks sturen meer dan 175 miljoen mensen sturen een bericht naar een WhatsApp Business account.

Een onderzoek van Facebook wijst uit dat mensen voor ondersteuning liever een WhatsApp bericht naar een bedrijf sturen en dat ze daarmee ook eerder geneigd zijn een aankoop te doen als ze deze mogelijkheid krijgen.

Shoppen via WhatsApp

WhatsApp Business is sterk in ontwikkeling. Facebook is namelijk druk bezig om de mogelijkheden uit te breiden waarmee mensen beschikbare producten of diensten kunnen bekijken en rechtstreeks in WhatsApp een aankoop kunnen doen. Ook wil Facebook het voor bedrijven makkelijker maken om deze functies te integreren in bestaande verkoopsystemen.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.