Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Een WhatsApp Pay achtergrond kiezen bij een betaalverzoek

| Dennis Dallau |

WhatsApp heeft in India een nieuwe functie toegevoegd waarmee gebruikers een achtergrondafbeelding kunnen toevoegen aan een WhatsApp Pay transactie. Volgens WhatsApp maakt dit WhatsApp Pay betalingen een stuk persoonlijker.

Het doel van WhatsApp Pay achtergronden

Met betalingsachtergronden streven we ernaar om dagelijkse betalingen via WhatsApp spannender te maken en gebruikers in staat te stellen zichzelf uit te drukken door middel van een reeks emotionele thema’s die vieringen, genegenheid, warmte of plezier aanduiden. Wij geloven dat het verzenden en ontvangen van geld zoveel meer is dan alleen een transactie. Vaak zijn het de verhalen achter de uitwisselingen die onbetaalbaar zijn.

Manesh Mahatme – Directeur WhatsApp Pay India

Mahatme zei daarnaast ook dat WhatsApp ernaar uitkijkt om meer functies en functionaliteiten te creëren en betalingen via WhatsApp Pay een ‘interessante’ en ‘interactieve’ ervaring zal blijven maken.

Helaas is WhatsApp Pay nog niet in Nederland beschikbaar.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.