Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(582) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(582) : eval()'d code on line 292

Voormalig Amazon medewerker gaat WhatsApp Pay in India leiden

| Dennis Dallau |

WhatsApp is momenteel druk bezig met het uitrollen van WhatsApp Pay in India. Dit om alles uitvoerig te kunnen testen waarna ze WhatsApp Pay in meer landen kinnen gaan implementeren. Manesh Mahatme is aangetrokken om dit proces te leiden.

WhatsApp verkleint verzonden foto’s

Manesh Mahatme, voormalig medewerker van Amazon en nu officieel directeur van WhatsApp Pay India, zal de betalingservaring van gebruikers helpen verbeteren en het bedrijf laten groeien. Mahatme was eerder senior executive bij Amazon, waar hij leiding gaf aan de product- en engineeringteams voor Amazon Pay, de betalingsactiviteiten van Amerikaanse online retailers, in India. Hij werkte eerder ook met Citigroup en de Indiase mobiele provider Bharti Airtel.

WhatsApp met meer dan 500 miljoen Indiase gebruikers kreeg vorig jaar een veel vertraagde goedkeuring voor de lancering van WhatsApp Pay in dat land. Tot nu toe is de uitrol door toezichthouders beperkt tot maximaal 20 miljoen gebruikers.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

Onze gegevens

  • Charactostraat 61
    2909 PM Capelle a/d IJssel
  • KvK: 53689879
  • Btw: NL850977289B01

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom WhatsApp Business en WhatsApp Pay.
© 2023 ChatSales.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.