Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Verstuur WhatsApp foto’s in een hogere resolutie

| Dennis Dallau |

WhatsApp heeft een nieuwe functie toegevoegd waarmee je de uploadkwaliteit van je foto’s kunt aanpassen. Hierdoor kun je foto’s in hogere resolutie versturen. Standaard verlaagt WhatsApp de kwaliteit van je verzonden foto’s om bandbreedte te sparen.

WhatsApp verkleint verzonden foto’s

Als je via WhatsApp foto’s (of video’s) verzendt worden deze automatisch verkleint. Hierdoor gaat het versturen van je foto’s een stuk sneller, maar lever je dus wel in op de beeldkwaliteit. Voor veel foto’s maakt het verkleinen niet zoveel uit, maar als je een prachtige gedetailleerde foto met iemand wil delen is dat natuurlijk zonde.

WhatsApp heeft nu een schakelaar ingebouwd waarmee je de uploadkwaliteit van media kunt aanpassen. De kwaliteit van de verzonden foto’s wordt dan een stuk beter, al is het nog steeds niet de hoogste kwaliteit die mogelijk is. Je verzonden foto’s worden dus nog altijd verkleind.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.