Skip to main content

Binnenkort kun je WhatsApp op meerdere apparaten tegelijk gebruiken

[cs_w] laat je binnenkort inloggen op maximaal 4 apparaten met hetzelfde account. Op deze manier kun je WhatsAppen op meerdere apparaten zonder dat deze gekoppeld dienen te zijn aan je mobiele telefoon.

Als je momenteel [cs_w] op meerdere apparaten wilt gebruiken (bijvoorbeeld een Windows of Apple pc) dan dien je altijd eerst een koppeling met je mobiele telefoon te maken. Dat is straks dus niet meer nodig.

Met deze nieuwe update kunnen chats worden gesynchroniseerd tussen meerdere apparaten en kunnen de gesprekken ook end-to-end worden gecodeerd om ze veilig te houden. De verwachting is dat niet alle functies beschikbaar zullen zijn, maar wel de belangrijkste zoals: je chatgeschiedenis, het dempen van chats en het markeren van berichten.

[cs_w] op meerdere apparaten tegelijk gebruiken

De mogelijkheid om hetzelfde [cs_w] account op meerdere apparaten te gebruiken is al maanden in ontwikkeling. Meerdere rapporten hebben de ontwikkeling ervan laten zien, maar het lijkt nu echt te gaan gebeuren. Hiermee krijgt [cs_w] dezelfde functionaliteit als andere Facebook services zoals Messenger en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *