Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Binnenkort kun je WhatsApp op meerdere apparaten tegelijk gebruiken

| Dennis Dallau |

WhatsApp laat je binnenkort inloggen op maximaal 4 apparaten met hetzelfde account. Op deze manier kun je WhatsAppen op meerdere apparaten zonder dat deze gekoppeld dienen te zijn aan je mobiele telefoon.

Als je momenteel WhatsApp op meerdere apparaten wilt gebruiken (bijvoorbeeld een Windows of Apple pc) dan dien je altijd eerst een koppeling met je mobiele telefoon te maken. Dat is straks dus niet meer nodig.

Met deze nieuwe update kunnen chats worden gesynchroniseerd tussen meerdere apparaten en kunnen de gesprekken ook end-to-end worden gecodeerd om ze veilig te houden. De verwachting is dat niet alle functies beschikbaar zullen zijn, maar wel de belangrijkste zoals: je chatgeschiedenis, het dempen van chats en het markeren van berichten.

WhatsApp op meerdere apparaten tegelijk gebruiken

De mogelijkheid om hetzelfde WhatsApp account op meerdere apparaten te gebruiken is al maanden in ontwikkeling. Meerdere rapporten hebben de ontwikkeling ervan laten zien, maar het lijkt nu echt te gaan gebeuren. Hiermee krijgt WhatsApp dezelfde functionaliteit als andere Facebook services zoals Messenger en Instagram.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.