Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

De kracht van WhatsApp Business

| Dennis Dallau |

Consumenten verwachten dat je altijd bereikbaar bent, bij voorkeur via WhatsApp. Het is de nieuwe standaard. Bedrijven die hier niet in mee gaan lopen kans hun doelgroep te verliezen.

Communiceren met de moderne consument, vraagt om een goede voorbereiding om te voldoen aan de hoge verwachtingen. Met één van onze WhatsApp Business pakketten ben je binnen enkele dagen klaar voor de toekomst. Klaar om met jouw doelgroep te communiceren op de manier zoals jouw doelgroep dat gewend is (en jijzelf trouwens ook).

Waarom WhatsApp Business zo belangrijk is voor je bedrijf

Inmiddels communiceren wereldwijd ruim 2.000.000.000 mensen via WhatsApp. Iedereen die je kent gebruikt het. Kort samengevat: WhatsApp is uitgegroeid tot een vertrouwd communicatiemiddel. Via WhatsApp Business kun je dat vertrouwen gebruiken om je producten of diensten aan te bieden. Hieronder een aantal feiten:

Klanten hebben een betere ervaring via WhatsApp (68%)

Klanten gebruiken messaging voor online aankopen (59%)

Klanten zeggen dat WhatsApp persoonlijk voelt (55%)

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.