Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Er worden met WhatsApp Pay geen kosten in rekening gebracht

| Dennis Dallau |

“Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het verzenden van geld via WhatsApp.” zei Mark Zuckerberg bij het live gaan van WhatsApp Pay op de Unified Payment Interface (UPI) in India.

Volgens Mark Zuckerberg zal WhatsApp Pay gaan samenwerken met meer dan 140 banken wereldwijd. Hij zei verder dat de betalingen beschikbaar zullen zijn in 10 Indiase regionale taalversies van WhatsApp.

Het enige wat je nodig hebt is een pinpas bij een bank die UPI ondersteunt en je kunt deze meteen instellen. Je vindt alles in de nieuwste versie van WhatsApp.

Mark Zuckerberg – CEO Facebook

Shopfunctie in WhatsApp Business een stapje dichterbij

Doordat WhatsApp Pay gebouwd is met behulp van UPI wordt het heel gemakkelijk om van verschillende apps betalingen te accepteren. Het is dan ook een kwestie van tijd voordat WhatsApp Pay ook in WhatsApp Business wordt geïntegreerd. Een shopfunctie in WhatsApp Business is daarmee weer een stapje dichterbij.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.