Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Facebook investeert in WhatsApp Business partners

| Dennis Dallau |

Facebook heeft geïnvesteerd in een aantal internationale bedrijven, waaronder Jio Platforms Ltd. in India, om partners voor WhatsApp Business te bemachtigen, aangezien het handels- en zakelijke functies in die markten opbouwt.

De populairste berichtenservice ter wereld dringt agressiever aan op klantenservice functionaliteiten, waaronder een betaaloptie voor bedrijven. Facebook geeft daarbij aan dat zij zich richten op bedrijfstools en niet op advertenties. Tot een ieders grote verbazing stopte Facebook eind vorig jaar met het plannen voor gerichte advertenties in WhatsApp.

Onze focus lag vooral op de producten voor zakelijke berichten. Facebook is nog steeds wel voornemens om advertenties in een WhatsApp Status te verwerken. Een functie die lijkt op Facebook Stories.

Matt Idema – Chief Operating Officer WhatsApp

WhatsApp Business biedt meer API functies

WhatsApp Business biedt nu meer API functies, waaronder gratis opslag om WhatsApp berichten van een bedrijf te hosten. Dit om de API variant van WhatsApp Business aantrekkelijker te maken. Idema zegt dat 175 miljoen van de meer dan 2 miljard WhatsApp gebruikers elke dag met een bedrijf communiceren via WhatsApp Business.

Welke inkomsten Facebook met WhatsApp Business en de consumentenversie van WhatsApp genereert wordt niet gemeld.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.