Skip to main content

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(581) : eval()'d code on line 292

Facebook voegt nieuwe winkelknop toe voor WhatsApp Business

| Dennis Dallau |

WhatsApp Business is momenteel bezig met het uitrollen van een nieuwe WhatsApp Business winkelknop welke het makkelijker maakt om de catalogus met producten of diensten van een bedrijf via WhatsApp te bekijken.

Voorheen moest een WhatsApp gebruiker eerst op het bedrijfsprofiel van een bedrijf klikken om te zien of er een catalogus beschikbaar was. Dat is nu niet meer nodig. Met de winkelknop weet de WhatsApp gebruiker meteen of er een catalogus beschikbaar is en kan hij zelfs direct door de catalogus bladeren. Daarbij is slechts 1 klik genoeg een chat over een item te starten.

WhatsApp winkel icoontje

De winkelknop in WhatsApp ziet eruit als een winkel icoontje en staat bovenaan de chat naast de naam van het bedrijf. Dit icoontje vervangt het icoontje voor spraakoproepen. Deze is ondergebracht bij de belknop ernaast. Als je op de belknop klikt heb je de keuze uit een spraak- of video-oproep.

Als je al een WhatsApp Business account hebt en je hebt ook al een catalogus opgezet, dan verschijnt de nieuwe winkelknop automatisch zodra je WhatsApp Business app is geüpdate.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een reactie

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.