Skip to main content

Facebook voegt nieuwe winkelknop toe voor WhatsApp Business

[cs_wb] is momenteel bezig met het uitrollen van een nieuwe [cs_wb] winkelknop welke het makkelijker maakt om de catalogus met producten of diensten van een bedrijf via [cs_w] te bekijken.

Voorheen moest een [cs_w] gebruiker eerst op het bedrijfsprofiel van een bedrijf klikken om te zien of er een catalogus beschikbaar was. Dat is nu niet meer nodig. Met de winkelknop weet de [cs_w] gebruiker meteen of er een catalogus beschikbaar is en kan hij zelfs direct door de catalogus bladeren. Daarbij is slechts 1 klik genoeg een chat over een item te starten.

[cs_w] winkel icoontje

De winkelknop in [cs_w] ziet eruit als een winkel icoontje en staat bovenaan de chat naast de naam van het bedrijf. Dit icoontje vervangt het icoontje voor spraakoproepen. Deze is ondergebracht bij de belknop ernaast. Als je op de belknop klikt heb je de keuze uit een spraak- of video-oproep.

Als je al een [cs_wb] account hebt en je hebt ook al een catalogus opgezet, dan verschijnt de nieuwe winkelknop automatisch zodra je [cs_wb] app is geüpdate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *