Skip to main content

Koppel je Facebook bedrijfspagina aan je WhatsApp Business account

Of je nou fan van Facebook bent of juist fel tegenstander, je hebt vast en zeker voor je bedrijf een Facebook bedrijfspagina aangemaakt. Wat je waarschijnlijk nog niet hebt gedaan is deze Facebook bedrijfspagina gekoppeld aan je [cs_wb] account.

Facebook is het grootste social media bedrijf wat er bestaat. Ze zijn immers eigenaar van Facebook, Instagram en [cs_w] en hebben de laatste tijd grote stappen gemaakt om deze 3 social media giganten te integreren. Je Facebook account koppelen aan je Instagram account was al langere tijd mogelijk en daar is nu een mogelijke koppeling met je [cs_wb] account bijgekomen.

Koppel Facebook aan [cs_wb]

Volg deze stappen om je Facebook bedrijfspagina aan je WhatsApp Business account te koppelen.

  1. Open Facebook > Ga naar je bedrijfspagina
  2. Ga naar instellingen > Klik ‘[cs_w]’
  3. Vul je landcode en je [cs_wb] accountnummer in
  4. Klik ‘Code verzenden’
  5. Open de [cs_wb] app voor de code
  6. Vul de code in op Facebook > Klik ‘Bevestigen’

Nadat de koppeling tussen je Facebook bedrijfspagina en je [cs_wb] account is gemaakt kun je je Facebook bedrijfsprofiel automatisch door [cs_wb] laten overnemen en synchroniseren. Daarnaast biedt Facebook je nog een aantal extra instellingen om de koppeling met [cs_wb] ook op je Facebook bedrijfspagina zichtbaar te maken.

Aangezien Facebook druk bezig is om [cs_wb] en [cs_wp] met nieuwe functionaliteiten uit te breiden is het aan te raden om deze koppeling te maken. Het zou zomaar kunnen zijn dat deze synchronisatie ook voor de toekomstige [cs_wb] stopfunctionaliteit zal gelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *