Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(504) : eval()'d code on line 208

Warning: Undefined variable $output in /data/sites/web/yorlinqnl/www/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(504) : eval()'d code on line 292

WhatsApp chatgeschiedenis migreren tussen iOS en Android

| Dennis Dallau |

Er zijn geruchten dat WhatsApp werkt aan een nieuwe functie waarmee je je chatgeschiedenis tussen iOS en Android toestellen kunt migreren. Op die manier kun je al je chats ‘meenemen’ als je van iOS naar Android overstapt of andersom.

WhatsApp op meerdere apparaten gebruiken

Eerder wisten we je al te melden dat [cb_w] werkt aan een nieuwe functie om WhatsApp op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken. De verwachting is dat de mogelijkheid van migratie van je WhatsApp chatgeschiedenis tussen iOS en Android zal bijdragen aan deze komende functie.

Dennis Dallau

ChatSales
Dennis is al ruim 15 jaar zeer actief met het ontwikkelen van websites, webshops en plugins. Dennis heeft een grote voorliefde voor digitalisering en home automation, maar in het bijzonder voor zijn geweldige dochter June.

Geef een antwoord

Onze gegevens

  • Charactostraat 61
    2909 PM Capelle a/d IJssel
  • KvK: 53689879
  • Btw: NL850977289B01

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom WhatsApp Business en WhatsApp Pay.
© 2023 ChatSales.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.

WhatsApp chat

Hieronder zie je de mensen welke jou graag te woord staan dus kijk wie er online is, klik erop en start een WhatsApp gesprek.